Valorile Romaniei


Popor sarac material stim ca suntem. Insa suntem un popor plin de valori in toate domeniile de activitate, fie televiziune, fie actori, sportivi, bloggeri( text sau video) si multe altele. Dar nu discutam despre ele, nu le aducem in fata reflectoarelor si ii lasam sa moara in ignoranta si apoi sa ii descoperim.
Vuia, Enescu, Eminescu, Coanda, Nadia, Hagi, Ilarion Ciobanu, Amza Pellea, oameni tineri, oameni trecuti prin viata, oameni care nu m-au sunt printre noi, oameni despre care se discuta din ce in ce mai putin. Revistele de Cancan au vedetele lor despre care se discuta. Vedetele cancan au o problema, sunt deja putine si piata e saturata de penibilitati. Haideti sa profitam de aceasta mica gura de aur si sai pe cunoastem mai mult valorile adevarate ale Romaniei Oameni de la care avem ceva de invatat. Oameni care se feresc de orice scandal.

Va invit sa participati si dumneavoastra la un mic sondaj sa ne spuneti minim 5 oameni ce reprezinta pentru dumneavoastra o pata de valoare adusa Romaniei. Sundajul il puteti accsa aici , il puteti accesa oricand, pe o perioada nedeterminata si de oricate ori vrei, dar macar de fiecare data sa aveti minim 5 persoane din orice domeniu. Despre aceste persoane vom incepe sa discutam despre ele , vom comenta toate stirile si barfele despre ele , vom dezbate toate actiunile lor , macar sa ii cunoastem mai bine .

Lasă un comentariu