Revenirea la Regalitate. Se poate?


Regalitatea în România se va rezolva, având în vedere trei componente: REGALITATEA AUTOHTONĂ, REGALITATEA STRĂINĂ (actuala, de Hohenzollern) şi REPUBLICA. Regalitatea străină a fost impusă din exteriorul ţării.
REGALITATEA AUTOHTONĂ este formată din regii noştri şi domnitorii noştri. Îi avem în inimile noastre pe Burebista, Decebal, Mihai Viteazu, Al. Ioan Cuza, Dreptcredinciosul Ştefan cel Mare şi Sfânt, Sfântul Constantin Brâncoveanu, Sfântul Neagoe Basarab şi alţii şi alţii, e plină istoria noastră multimilenară de regi şi domitori iubitori de Neam, adesea cu preţul jertfei supreme. Sunt şi alte denumiri pentru unii conducători de formaţiuni statale mai mari sau mai mici. Împreună cu ei, am supravieţiut celor mai teribile încercări ale istoriei! Regalitatea autohtonă este un dat al funcţionării societăţii dacilor dealungul mileniilor, din vremi străvechi, până azi şi până mereu. Nu trebuie să acceptăm ca regii noştri, domnitorii noştri să fie ignoraţi, când e vorba să avem în vedere, dacă regalitatea va reveni sau nu în fruntea ţării. Regalitatea autohtonă îşi are şi componenta din Imperiul Roman-fie să-i amintim pe împăratul Galeriu, pe Sfântul Constantin cel Mare, pe strănepotul lui Decebal, generalul Regalian, proclamat imperator, eliberatorul Daciei lui Burebista, asasinat, pe Dreptcredinciosul Justinian, întemeietorul Arhiepiscopiei Justiniana Prima, arhiepiscopia dacilor.
REGALITATEA STRĂINĂ (actuala, de Hohenzollern) este formată din regii Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea şi actualul rege Mihai. Nu trebuie ignoraţi nici aceşti regi, ei fiind tot ai noştri.
Cele de mai înainte mai degrabă incită la discuţii. Aşa ceva am dorit. Dar punctele de vedere, opiniile pro şi contra să fie expuse cu decenţă. Doar după cîţiva ani de activitate publică pentru toate cele trei forme, se poate vorbi despre un referendum.
Gheorghe Gavrilă Copil,
preşedintele Partidului Dacia Eternă,
în curs de înfiinţare
gheorghegavrilacopil@yahoo.com
tel. 0720127570 / 0245663428

Cititi si : Să redevenim stăpânii României! Se poate!

Si domnul Gheorghe Gavrila mai are o intrebare si o nelamurire :
E vorba de un act de agresiune împotriva unui popor care îşi pierde teritoriul statal
Răspundeţi la o singură întrebare
De ce, după răsturnarea comunismului, în Decembrie 1989, tractoarele, în primăvara anului 1990, nu au mai arat suprafaţa agricolă a ţării, în cadrul arăturilor şi semănăturilor de primăvară?! Trecuseră doar cîteva luni, din toamna anului 1989, când lucrările agricole cu mijloace mecanizate, fuseseră efectuate în întrega Românie.
Până acum întreaga suprafaţă agricolă a României fusese arată şi cultivată.
De ce, după Decembrie 1989, după restituirea pâmântului către ţăranul român, tractoarele nu au mai arat ogoarele ţării?!
Ţăranul român nu a mai avut cu ce să are pâmântul.
Până acum întreaga suprafaţă agricolă a ţării fusese arată.
Guvernanţii respectivi vor răspunde, în faţa justiţiei, la această întrebare. În cadrul dreptului la apărare, pot apela la avocaţi din SUA, din Uniunea Europeană, sau de oriunde din lume.

Lasă un comentariu