Să redevenim stăpânii României! Se poate!


Stimaţi redactori din presa scrisă şi electronică, nu credeţi că a sosit vremea, să ne publicaţi şi pe noi?!
Confraţi întru aspiraţiile naţionale fireşti, publicaţi pe bloguri şi prin mesaje mail! Răspândiţi vestea cea bună şi prin viu grai!

Să redevenim stăpânii României!
-Din programul Partidului Dacia Eternă-
Se poate! Pe o cale strict legală!
După Decembrie 1989 ţăranului român i s-a restituit pământul. Foarte bine! Dar ţăranului român nu i s-a restituit încă întreaga proprietate. Între cele două războaie mondiale pământul se lucra cu tractoare, cu alte utilaje, cu plugul şi grapa tracte de boi, cai, bivoli şi cu alte unelte agricole. Pentru acele vremi se ajunsese la o bună producţie agricolă, recunoscută ca atare pe plan european. După război, în Republica Socialistă Româmia, cu aceleaşi modalităţi de cultivare a pământului, s-a contribuit la plata de mai multe ori a impunerilor de război din partea URSS. Ţăranului român i s-a luat nu numai pământul, ci şi utilajele mecanice, animalele, uneltele agricole, carăle, căruţele. Ţăranul român, cu aceste posibilităţi de lucrat pământul, a contribuit, treptat, ca România să aibă tractoare şi utilaje agricole moderne. Întregul pământ arabil al României, în 1989, era lucrat, irigat şi mecanizat. După Decembrie 1989, noii conducători ai României au restituit ţăranului român pământul. Guvernanţii trebuie să răspundă la întrebarea de ce utilajele agricole nu au pornit la lucru pe pământul restituit? Prin această hotărâre s-a oprit producţia agricolă a României. Pământul ţării, unul din cele mai roditoare ale Europei, a rămas nelucrat. România a fost invadată de produsele agricole, alimentare, ale ţărilor europene. România poate alimenta 60 de milioane de oameni, populaţia României, azi, fiind de vreo 18 milioane de locuitori. Fie să avem în vedere doar agricultura şi se poate constata că România ar fi făcut faţă perioadei de criză economică. O bună parte din împrumuturile de zeci şi zeci de miliarde de euro, ies din ţară, spre ţările europene, pentru alimente. Împrumutăm pentru alţii. De ce au fost oprite utilajele agricole să are pământul ţării? S-a premeditat vânzarea acestui pământ?! Guvernele care au urmat guvernării lui Petre Roman, împrumută şi iar împrumută, zeci de miliarde de euro. Numai cu zece miliarde de euro România ar fi ieşit din criza economică , iar românii bejeniţi în toată Europa în căutare de lucru s-ar fi întors pe pământul moşilor şi strămoşilor, la un câştig bun. În doi ani ar fi reirigat întreaga Românie, ar fi cumpărat utilaje agricole moderne, o fabrică pentru astfel de utilaje, ar fi arat şi semănat peste tot şi ţara nu ar mai fi fost de vânzare. Profitul în agricultura Europei este mare. Nu ar mai fi trebuit să împrumutăm euro de la FMI. Banii nu ar mai fi ieşit din ţară pe produsele alimentare. Sunt aceste guverne complice cu guvernul care nu a trimis la lucru utilajele agricole, complice la planul de vânzare a pământului României către străini?
Partidul Dacia Eternă va da în judecată guvernele de după Decembrie 1989. Va naţionaliza pământul cumpărat până acum, de către stăini, cu despăgubire absolut corectă, despăgubire cu preţul cu care l-au cumpărat. România, acum, în plină criză economică, poate plăti aceste despăgubiri. Până acum pământul ţării a fost vândut la un preţ foarte ieftin. Prevenim pe străinii care se vor repezi să cumpere pâmânt, începând cu 1 ianuarie 2014, că acesta va fi naţionalizat fără despăgubiri, le va fi confiscat.
Retrocedarea utilajelor agricole faţă de ţăranul român nu a avut loc. A fost forţat astfel să nu poată lucra pâmântul, să-l vândă străinilor? Ţara nu este de vânzare! Cei vinovaţi de acestă situaţie vor răspunde în faţa justiţiei.
Gheorghe Gavrilă Copil,
preşedintele Partidului Dacia Eternă,
în curs de înfiiţare
gheorghegavrilacopil@yahoo.com
Tel. 0720127570

Lasă un comentariu