Planta care vindeca cancerul in 40 de zile


O plantă puţin cunoscută, cu un nume cu adevărat bizar, acţionează ca un criminal al cancerului, efectul acestei plante făcând să dispară tumorile la şoareci, cu cancer pancreatic. Cunoscut sub numele de „tunetele de viță de vie a lui Dumnezeu” sau Teng gong de lei, planta, din China, este de fapt folosită în medicină tradiţională chineză pentru a remedia multe boli, inclusiv artrita reumatoidă.
Potrivit unei noi cercetări de la Universitatea din Minnesota, efectele plantei a dus la eliminarea oricărui semn de tumori, după o perioadă de 40 zile de tratament, chiar și după întreruperea tratamentului. Publicat în revista Ştiinţa translationala Medicina şi finanţat de Naţional Institutes of Health, chiar și oamenii de știință care lucrează la proiect au fost uimiți de proprietățile anti-cancer ale compusului. Planta conține triptolide, care a fost identificat ca fiind un luptător de cancer în cercetările anterioare, acesta este considerat a fi componenta cheie, care ar putea fi responsabil pentru capacitățile anti-tumorale.
„Acest medicament este doar incredibil de puternic în uciderea celulelor tumorale”, a spus liderul de studiu și de cercetare vicepreşedinte la Centrul de Cancer.
Și, la fel ca și în cazul altor substanțe, cum ar fi curcuma şi ghimbirul, știința confirmă ceea ce mulți practicanți tradiționali ştiau deja. Însă, în continuare multe plante care s-au dovedit adevărate “izvoare tămăduitoare”, nu devin subiect de analiză. Explicaţia ar fi că nu sunt investiţi bani în cercetarea acestor plante pentru că profiturile marilor corporaţii farmaceutice ar scădea, iar vestea proastă este că şi această decoperire va duce tot la crearea unui medicament farmaceutic care va avea nevoie de aprobarea FDA, va fi brevetat, “stors” de toţi nutrienţii şi în cele din urma, vândut pentru sume mari de bani.

Sursa: http://naturalsociety.com

Lasă un comentariu