Articole Comasate


Initial acest post ar fi trebuit sa fie cel cu numarul 300 . Dar dand o raita prin blog am vazut ca articolele care a fost distribuite prin scoop.it arata putin cam urat . Asa ca am hotarit sa le comasez intr-un singur articol .

Aceste Articole sunt :

1.Lady Gaga în România. Nu doar muzică (I)
Pe 16 august, imediat după marele praznic al Adormirii Maicii Domnului şi chiar în ziua Sfinţilor Mucenici Brâncoveni, la Bucureşti este programat concertul celei mai în vogă vedete internaţionale din show-biz: Lady Gaga. Concertul face parte din cel de-al treilea turneu internaţional de promovare a albumului „Born this way” („Născut astfel”), care începe din Asia (Seul) şi va traversa continentul european, trecând prin capitalele ţărilor răsăritene şi baltice (Sofia, Bucureşti, Tallinn, Riga, Vilnius), înainte de a ajunge în Occident, unde se va încheia la Barcelona. În anumite regiuni, au apărut proteste faţă de acest turneu şi faţă de controversata lui vedetă. Astfel, în Jakarta (capitala Indoneziei), concertul a fost anulat – din cauza insecurităţii, poliţia a refuzat să elibereze permisul necesar desfăşurării evenimentului: grupările religioase islamice din această ţară (care, oficial, e un stat secular) au ameninţat că nici măcar nu o vor lăsa pe „Lady” să coboare din avion. Şi, totuşi, peste 50.000 de oameni îşi cumpăraseră deja bilete. Proteste au existat şi în Filipine, de această dată grupările creştine fiind cele care au acuzat-o pe vedetă de blasfemie.

2)Sfinții Martiri Brâncoveni, Constantin Vodă cu cei patru fii ai săi: Constantin, Ștefan, Radu, Matei, și sfetnicul Ianache
Acest binecredincios şi de Hristos iubitor Voievod al Ţării Româneşti s-a născut la anul 1654 din părinţi de bun neam, după tată fiind coborâtor din voievodul Matei Basarab, iar după mamă, nepot al voievodului Şerban Cantacuzino, în timpul căruia, la anul 1688, s-a tipărit pentru întâia dată în întregime Sfânta Scriptură în limba română.

3)Aberaţia salvării vieţii prin avort
Unul dintre argumentele susţinătorilor avortului este că acest lucru este necesar în multe cazuri pentru salvarea vieţii mamei. O sarcină toxică, care ameninţă viaţa mamei, trebuie suprimată, spun ei.
4)Windows 8 va avea integrat serviciu de tip Cloud Storage!
5)Cine a inventat: Masina de cusut
6)In sistemul bancar mondial, pestele de la cap se impute
7)Lady Gaga – Zeița unei culturi muzicale păgâne
8)Cracovia din ţinutul balaurului: Wawel şi Oraşul Vechi
9)Oamenii de ştiinţă vor prezice viitorul graţie unui proiect în valoare de un miliard de euro (VIDEO)
10)Ada Kaleh. Paradisul pierdut
11)Vrea o ţară ca România. „Dau Germania pe România!”
12)Prozelitismul „fratilor din Toflea” a ajuns iar la Dorohoi
Pe langa acestea au mai fost sterse alte 17 articole , din care o parte din ele se vor regasi in alte articole mai bine documentate si mult mai bine scrise sau se vor regasi in alte articole scrise pe un subiect asemanator cu acela . Alte articole scrise sub aceasta forma sunt pastrate si se vor regasi sub alte linkuri si alte forme

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s