Anunturi , schimbari si modificari


Dupa cum stiti Blogul fara nume avea pe rol 5 proiecte anuntate , pe langa lista intreaga de campanii care au inceput , se desfasoara sau inca nu au inceput sa functioneze asa cum era planuit initial .
in urma acestor Campanii si proiecte reiesisera 3 pagini , care actualmente nu mai exista pe blogul Nostru . Momentan Proiectele au fost Preluate pe blogul groapa de nisip . Pe ele le putei gasi sub forma urmatoare acum : Proiectul Coreea ; Proiectul China , Proiectul 3 in 1.
Tot pe Groapa de Nisip vezi gasi si lisele cu campaniile , seriile pe care le voi realiza si statistici . O mare parte a statisticiilor privind seriile dezvoltate de noi le voi prelua aici pe blogul acesta .

Privind proiectul 3 in 1 , anuntasem in varianta originala a articolului 3 noi pagini in asteptare o anumita varianta a proiectului 3 in 1 . acum dupa cum se observa in ultimul update regulamentul si modul de desfasurare este explicat in Proiectul 3 in 1.

Oficial Imnul blogului numai este cel din postul Imnul blogului, desi facusem alte posturi inainte in care va rugam sa aleg imnul , aceste posturi fiind Imnul Oficial Blogului si Imnul Blogului – varianta noua , toate melodiile propuse in aceste 3 variante devenind azi melodiile reprezentative ale blogului . Despre un imn al blogului nu se poate vorbi momentan acum . Curand poate cu ajutorul Dumneavoastra o sa desemnam cu adevarat un imn petru blog. Pana atunci singurul imn este cel al Romaniei , Desteapta-te romane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s