Hallyudex.net – un blog bun


Daca in articolul de ieri numit Surse…. spuneam ce a reprezentat pentru mine blogul Koreafilm datorita faptului ca a fost o mica rampa de lansare pentru acest blog , azi am intrat pe un alt blog din aceasi categorie numit Hallyudex . Am intrat azi pe el , din nou , dupa ce prin ianuaire ii facusem putina reclama pe twitter . Articolul care m-a facut sa ii fac si aici o mica reclama este articolul in care prezinta foarte pe scurt istorie celor 3 mari si importante 3 regate coreenesi ( Baekje , Silla si Goguryeo) .
Articolul se numeste ISTORIA CELOR TREI REGATE . Din punctul meu de vedere este un articol bun , scurt si concis care te introduce intr-o lume misterioasa si plina de istorie . PArtea proasta este ca este mult prea scurt si contine prea putine detalii despre aceste 3 regate . Prezentarea aceasta scurta este prezenta , daca nu ma insel , poate putin mai detaliata , si pe blogul Koreafilm .
Eu zic ca pe marginea acestui subiect sa dezvoltati putin acest subiect atat pe blog cat si in afara lui , un exemplu bun fiind wikipedia romaneasca , unde exista foarte putine pagini in raport cu cate exista in varianta engleza despre istoria si cultura coreeana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s