Piramida de la Rasnov , episodul 2


Pentru ca am vazut ca articolul Piramida de la Rasnov a fost intens vizualizat , cel putin in ultimele 2 saptamani , am dorit sa reiau sa discut despre aceasta formatiune .

Azi vorbim despre ceea ce crede domnul Tirca despre aceasta formatiune , articolul de mai jos este preluat de pe click.ro si se numeste : Munţii din jurul Braşovului, construiţi de extratereştri!

Un braşovean susţine că a descoperit adevărata origine şi istorie a omenirii. Valentin Tîrcă spune că este ultimul descent al familiei imperiale a agatîrşilor, o civilizaţie care a luat naştere din convieţuirea extratereştrilor cu pământenii.

Aţi aflat de la istorie că poporul român s-a născut din convieţuirea dacilor cu romanii cotropitori.

Uitaţi această teorie! Valentin Tîrcă, un bărbat de 41 de ani din localitatea braşoveană Bran, susţine că noi suntem descendenţii unui popor numit agatîrş.

„Eu am descoperit în jurul Braşovului, în apropierea Râşnovului mai exact, un complex de piramide ca cele din Egipt. Aceste piramide au fost construite acum 18 milioane de ani de civilizaţiile extraterestre care au venit aici pentru a exploata bogaţiile naturale ale Pământului. De altfel ele au creat şi oamenii, ca pe nişte angajaţi care trebuiau să muncească”, ne-a explicat braşoveanul.

Spune că piramidele au fost create pentru ca extratereştrii să se poate adăposti de radiaţiile solare, iar între Bran şi Râşnov există cele mai multe piramide împădurite din lume.

În timp creatorii omenirii au început să convieţuiască cu cei pe care îi creaseră şi aşa a apărut poporul agatîrş. „Pe uscat s-au constituit 17 colonii ET, tot atîtea cîte stele numără Constelaţia Dragonului, locul de baştină al extratereştrilor”, ne-a explicat brăneanul.

Susţine că cele 17 puncte de pe glob au fost locurile unde au apărut şi civilizaţiile. Una dintre cele 17 colonii întemeiate de către ET se numea Agartha şi includea actualul teritoriu al României.

Aici trăiau thrcii, oameni albi cu părul negru, din care au derivat tracii şi etruscii, pelasgii, dar şi sauromaţii, „rasă albă cu o tentă de albastru deschis, ochii luminoşi şi părul blond, strămoşii celţilor şi ruşilor”. De altfel, braşoveanul susţine că un rus, Vladimir Putin, este singurul om care mai poate salva Planeta.

O astfel de „piramidă” era folosită de extratereştri pentru a se feri de radiaţiile solare

Le consideră similare cu piramidele din Egipt

Valentin Tîrcă consideră că „piramidele” din zona Braşovului fac parte din aceeaşi familie cu cele de la Gizeh, din apropierea oraşului Cairo. În zonă există trei astfel de construcţii, iar Marea Piramidă a lui Cheops este considerată una din minunile lumii.

De asemenea, în zona aceasta se află muzeul ce găzduieşte misterioasa Barcă Solară, descoperită abia în 1954, lângă partea de sud a piramidei.

Această barcă se presupune că a purtat corpul lui Cheops în ultima sa călătorie, înainte de a fi înmormântat în piramidă. Se poate de asemenea să fi servit şi ca mijloc de transport în viaţa de apoi, conform credinţelor antice egiptene.

Despre agatarsi puteti citi :
Agatarsii
Enigmaticii agatarsi, stramosii dacilor

3 gânduri despre „Piramida de la Rasnov , episodul 2

  1. buna ziua vreau sa intreb Dnul Tarca Valentin are un site sau un blog ceva unde se poate citi mai multe,sau o adresa de email unde se poate lua legatura cu dinsul? Foarte tare Dnul Tarca.Cartile dinsului sint adevarata istorie.Bravo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s