Lupta impootriva cancerului


Acesta minicampanie am preluato de pe facebook la initiatiativa unei doamne profesoare de la un colegiu din Ramnicu Valcea . Este o campanie care se doreste a constientiza problema cancerului si de ane aduce mai aproape de cei care au fost loviti de aceasta cumplita boala :CANCERUL

Toti ne dorim o masina noua,un telefon nou,sa slabim,dar o persoana care are cancer isi doreste doar un singur lucru ….sa lupte impotriva lui. stiu ca 97% din voi nu puneti asta pe peretele vostru, dar 3 %din prietenii mei da. Pune acest mesaj pe perete in onoare cuiva care a murit de cancer sau lupta cu el acum..

Lupta impotriva lui . Nu te lasa invisn de boala . Lupota pana la ultima ta suflare impotriva acestei cumplite incercari . Fi alaturi de cel care e apasat de aceasta boala . Nu il lasa sa moara . Toti oameni suntem datori cu o viata pe acest pamant . Trebuie sa luptam cu orice boala . Rugati-va LUi Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste Aceasta boala . Nu va lasati Doborati . Singurl care poate pune capat vietii noastre este Dumnezeu si numai El . Viata este darul cel mai de prisos pe care El ni l-a putut oferi . Nu Il PIerdeti . Numai Dumnezeu poate sa isi ia acest cadou inapoi . Luptati cu demnitate .

Un gând despre „Lupta impootriva cancerului

  1. Sunt boli care se pot trata sau preveni prin nutritie. Mai degraba, as consdera eu personal, nu impotriva cancerului trebuie luptat ci trebuiesc sustinute proiecte de alimentatie bogata in elemente nutritionale si mai ales incurajate activitatile in aer liber. Si cel mai important un mediu familial cald si bland. Depresiile si nemultumirle emotionale sunt factorii incurajanti pentru declansarea multor afectiuni, e dovedit clinic si psihologic.

    E mult mai usor sa previi decat sa tratezi :)

    Mai sunt si altii ca tine http://fiisanatos.blogspot.com/

    Succes si felicitari pentru faptul ca-ti pasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s