Yobi, vulpea cu cinci cozi


Acest amterial isi are inspiratia aici : Yobi, vulpea cu cinci cozi

Sinopsis cinemarix.ro
Yobi-o tinara fetita-vulpe, traia in munti, nu departe de marele oras-ea poate sa se transforme intr-o fetita.De obicei vulpile traiesc peste 1000 de ani, Yobi are doar 100,dupa varsta umana,10 ani. Dintre cele 9 cozi, ea are doar 5. Odata, intimplator, ea se intilneste cu un baiiat, de care se indragosteste si acum doreste cu orice pret sa devina om. In cautarea drumului de a deveni om, ea il intilneste pe “Detectivul”, care e gata sa o ajute.Aventuri periculoase si amuzante, magie, transformari…toate adunate intr-un buchet!

Prezentarea de pe koreafilm.ro/blog

Poveste spune ca in urma cu o suta de ani extraterestii au aterizat pe un munte chiar langa locul unde traia o micuta vulpe alba cu cinci cozi. Dupa ce au ramas blocati pe Pamant pentru o suta de ani ei sunt gata pentru un test de zbor ca sa vada daca se pot intoarce acasa. Testul pica din cauza ca unul dintre extraterestri a facut o greseala, iar ceilalti ii spun sa plece.
Extraterestrul alungat ajunge intr-o clasa de studenti de la poalele muntelui. Acolo un profesor pe nume Kang antreneaza studentii care nu se potrivesc intr-o scoala obisnuita. Ca sa-l salveze pe extraterestru, vulpea cu cinci cozi ia forma unei fetite si se alatura scolii sub numele de Yobi.
Photobucket
Stand la scoala, Yobi devine prietena cu unul dintre elevi, un baiat numit Geum-ie. Ea se bucura de timpul petrecut cu oamenii, pana ce un vanator de vulpi apare, precum si o umbra care ii da lui Yobi un sfat care ii va permite sa devina om luand sufletul de la unul.

Yobi devine expusa vanatorului, care o face sa plece. Desigur, vanatorul incearca sa o doboare. Geum-ie incearca sa o salveze, dar cade intr-un lac in care sufletul ii este prins ca o pasare in colivie. Yobi incearca sa il salveze, dar umbra lua sufletele tuturor. Ea infrange umbra si niste fantome ii spun lui Yobi ca numarul de suflete din lac este indotdeauna acelasi si niciun suflet nu poate pleca decat un altul ii ia locul. Yobi inlocuieste sufletul lui Geum-ie cu al ei.

Cativa ani mai tarziu sufletul ei este eliberat. Yobi devine om si probabil Geum-ie crescuse deja. Ni se arata ca sufletul lui Geum-ie este albastru, ceea ce inseamna ca o iubeste pe Yobi, dar ea este o vulpe si nu un om , deci s-ar putea ca ea sa nu inteleaga iubirea si prietenia.
Sper ca v-am facut destul de curiosi incat sa il urmariti si sper ca o sa va placa indiferent de varsta. Cred ca uneori e bine sa te intorci in trecut si sa iti amintesti de varsta inocentei si a puritatii, cand credeai ca nimic nu e imposibil, iar acest lucru sa-ti dea mai multa incredere ca poti face orice chiar si acum si ce lucru e mai bun sa-ti aminteasca de asta decat un desen animat.

Trailer

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s