Campania „Citeste si da mai departe”


De azi , 5 martie 2011 , echipa Blogului Fara nume Incepe campania : Citeste si da mai departe . In ce consta si cui i se adreseaza aceasta campanie ?
Aceasta campanie consta in distribuirea articolelor celor mai interesante intre toti internautii. Aceasta campanie se adreseaza tuturor persoanelor care au sau nu un blog sau site . Celor care nu au blog/site vor putea trimite linkul la persoanele cunoascute . Cele care au site/blog vor prelua aceste materiale si le vor publica pe site-urile/blogurile lor cu specificarea sursei si cu anuntarea preluarii pe pagina noastra dedicata campaniei .
Articolele ce vor participa la aceasta campanie vor fi toate materialele postate de Blogul fara nume inaintea acestui articol si cele care vor fi scrise de azi inainte si vor fi etichetate cu „da mai departe” . Orice material viitor ce nu va prezenta „da mai departe” nu participa la aceasta campanie in mod oficial .

Daca aveti un blog/site va anunt ca puteti sa faceti parte si voi ca bloguri/site-uri sursa numai daca confirmati acest lucru in prealabil la pagina noastra dedicata acestei campanii . Singurele conditii ar fi ca sa adaugati toate blogurile/site-urile partenere in aceasta campanie in blogroll si sa dedicati fiecare cate o pagina acestei campanii pe blogul/site-ul vostru .

De ce aceasta campanie ? Pentru ca aceasta campanie vreu sa fie o campanie care sa sustina mai multe campanii ale mele sau ale celor care se vor alatura mie pentru a fi imprastiate materiale peste tot pe internet si sa ajunga anumite informatii in fata tuturor internautilor si pentru a creste astfel puterea blogosferei romanesti .
Am initiat aceasta campanie pentru ca si noi depindem de unele articole de pe anumite bloguri , unele dintre ale ar fi : Blogul Koreea film ( el ramane momentan sursa mea cea mai importanta de vizitatori , comunitatea din jurul acestui blog facand parte si din mica mea comunitate ), Blogul lui saccsiv , blogul Apologeticum si blogul Domnului Marian Bataiosul si stim ce insemna sa cauti informatii pe internet . Astfel vrem sa imprastiem informatiile mai repede pe internet decat in mof normal . Poate ca pare un poiect imposibil dar haideti sa vedem ce poate iesi inainte sa vorbim despre cum va fi .

Meci de intelegere Si spor la treaba .
echipa Blogul fara nume

Un gând despre „Campania „Citeste si da mai departe”

  1. e o campanie care merita facuta . pacat ca ar trebui sa mai fie modificate textele daca e sa fie luate pentru ca am citit pe un blog dedicat bloggingului si modului de a casstiga clienti ca google ar fi facut cumva ca blogurile ce au acelasi material sa fie penalizate si sa nu fie luate in calcul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s