Amintiri


Pentru ca sfarsitul anului 2010 este pe sfarsite cu cu cat ne indreptam mai repede spre noul an cu atat mai mult vrem sa ne aducem aminte de cateceva din anul ce trece . Printre multe alte modificari m-am gandit ca doriti sa vedeti sau va aduceti aminte despre multe pagini .
Pe data de 2 iunie 2010 scriam Primul Post . Intretimp va anuntam ca o sa incep seria unor multor articole despre cultura coreeana si tot ce inseamna ea , pentru ca unul dintre motivele nasterii aceatui blog a fost chiar cultura coreeana .
De pe 2 iunie 2010 v-am tinut la curent despre moartea multor vedete sau oameni de cultura din tara noastra precum : Jean constantin , Adrian Pauneascu , Madalina Manole . V-am tinut in tema cu aceste cazuri si cu diverse stiri privind anumite accidente cum au fost cel de la maternitatea Giulesti si cel al carcotasului Huidu .
Intre 2 articole am ras si am vorbit pe indelete la pagina Discutii , dar inainte de acestea toate nimeni si nimic nu stie si ar vrea sa stie care este si articolul numarul 100 .
Acest lucru in care felicitam si prea marin un anumit lucru pentru careste cel cu numarul nu stiu care este un lucru des intalnit . Nu toate aceste lucruri sunt si cele mai grozave lucruri ssau chestii pe care ni le asteptam sa le gasim . Si acest articol nu face exceptie . Articolul 100 este un articol ce nu a fost vizualizat de prea multe ori decand este el postat ( de vreo 20 de ori ) desi in el se vorbeste despre anumite lucruri interesante despre care eu vroiam sa le discut si despre acele lucruri le discutam si la pagina Imnuri si proiecte ale blogului.

Dupa cum cred ca putini dintre voi v-ati dat seama articului numarul 100 este articolul in care anuntan creerea a 3 pagini depsre filme,melodii si carti , pagini care nici azi nu am putut sa le definitizam pentru ca interesul din partea cititorilor a fost aproape nul . NU stiu care este motivul , dar stiu ca daca ar reprezenta acest lucru ar fi faptul ca pagini precum Lista masonilor romani si Despre si din Coreea fiecare din ele reusind sa atraga peste 300 de vizualizari , fiind si singurele pagini care au peste 300 de vizualizari .

Umblam printre toate amintirile as dori sa cautati acultand melodia Amintirile a celor de la 3 Sud Est

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s