Serban HUidu in coma


„Carcotasul” Serban Huidu a ajuns, miercuri, la spital, in stare foarte grava dupa un accident suferit la schi in statiunea austriaca Innsbruck.

Potrivit informatiilor obtinute de Cancan, accidentul a fost foarte grav, iar acesta se afla in coma.

Spitalul din Innsbruck a confirmat ca a fost internat un pacient roman, dar a refuzat sa dezvaluie identitatea acestuia, la cererea familiei, potrivit Antena3.

La randul sau, PR-ul de la Prima Tv a confirmat pentru Libertatea incidentul nefericit, insa nu a dat detalii in acest sens.

„Da, este adevarat, Serban Huidu a avut un accident la schi, dar nu va pot da mai multe amanunte. In prezent, medicii investigheaza starea lui de sanatate”, a declarat Magda Istrate.

Prezentatorul de la Prima TV se afla pe partie cand, coborand cu viteza, a pierdut controlul schiurilor sale si s-a lovit de un pom. Surse citate de Antena 3 sustin ca Huidu a incercat sa evite niste copii.

Din cauza vitezei, el a ramas inconstient dupa impact. Dupa producerea accidentului, familia „carcotasului” a cerut ajutorul Ambasadei Romaniei in Austria.

Cristina, sotia acestuia, va afla care sunt sansele lui Huidu de supravietuire abia dupa ce vor trece primele 24 de ore, care sunt critice.

Sursele Cancan sustin ca Serban Huidu este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniana, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Serban Huidu are 34 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV „Cronica Carcotasilor”.

sursa : aici

Un gând despre „Serban HUidu in coma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s