LA MULTI ANI BLOGULUI KOREAFILM !!!


S-a implinit un an de zile de cand a luat fiinta blogul koreafilm.ro/blog . Un an de zile in care ne-am strans stafuul blogului a reusit sa adune la un loc foarte multi fani ai filmelor coreene , multi comentand mai des altii mai rar , sau intre ambele lucruri . A trecut un an de zile in care blogul Koreafilm a devenit pentru multi un mod de viata , un loc in care citesti rezumatele episoadelor , in loc in care afli despre cultura coreeana , un loc in care mai vorbesti cu prietenii , un loc in care se spun multe lucruri , un loc in care iti poti promova lucrurile intr-un mod mai simplu decat in celalalte lucruri .
Koreafilm reprezinta locul din care s-a realizat o farama din acest blog . Este locul in care m-am decis sa renunt la fostul blog si sa incep sa lucrez la altu , reprezinta locul in care multe informatii de acolo s-au concretizat aici si locul in care se concretizeaza ideile de aici . KOreafilm este locul in care am devenit pe rand Alex San , Alexandru Bidam si chiar alexbidam91 , numele sub care scriu aici . Koreafilm este ceea ce pot l\numi catalizatorul multor vise de ale mele si de ale cititorilor mei si ai lor . Koreafilm este mama multor vizitatori de pe acest blog .
Cu aceasta ocazie le urez celor din staff-ul blogului Koreafil multa sanatate , putere de munca sa poata memtina acel blog cat mai mult timp si le multumesc pentru ingaduinta care au avut-o in raport cu preluarea unor materiale si postare lor integrala sau partiala pe acest blog ( cu precizarea sursei ) si cu reclama acelui articol la ei pe blog .

3 gânduri despre „LA MULTI ANI BLOGULUI KOREAFILM !!!

    • koreafilm este un blog unde aflam atatea lucruri minunate despre Coreea si istoria acestei tari,prin filmele istorice, documentare si moderne am reusit sa fim si noi alaturi de acest popor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s