“Avatar”, cel mai mare succes al francmasoneriei şi satanismului


Nu ştiu dacă în ultima vreme vreun film a avut atâta succes, cum a avut “Avatar”. Megaproducţia lui James Cameron a ajuns deja pe primul loc în lume, la cele mai mari încasări realizate vreodată de o peliculă cinematografică. Filmul surprinde foarte mult prin efectele speciale care, pentru unii, par a fi extraordinare. Dar, totuşi, pentru neiniţiaţi, filmul ascunde multe lucruri…de natură malefică!

Se pare că filmul a costat jumătate de miliard de dolari pentru a fi realizat, ceea ce înseamnă că ar fi cel mai scump film din istoria omenirii. Nu se ştia înainte de apariţia sa pe piaţă că filmul ar avea atâta succes; ar fi putut să fie un mare fiasco. De aceea, întrebarea legitimă care se pune ar fi: de ce s-ar risca să fie investiţi atâţia bani într-un film, care ar fi putut foarte bine să nu-şi scoată cheltuielile? Poate întrucât anumite forţe ascunse ar fi interesate nu neapărat de bani, ci de transmiterea unor mesaje ascunse omenirii?

Manipularea genetică şi crearea unui nou om – idealul Illuminati

Coincidenţă sau nu, James Cameron (producătorul şi regizorul lui “Avatar”) este binecunoscut pentru că, în majoritatea filmelor sale, prezintă mesaje “anti-umane”, prin care extratereştrii sau creaturile robotice devin “super-eroi”, prin uciderea oamenilor răi care încearcă să lupte împotriva lor. Să ne amintim câteva din filmele lui James Cameron în care se întâmplă acest lucru: “The Terminator” (1984), “Aliens” (1986), “The Abbyss” (1989), “Terminator 2: Judgement Day” (1991), “Terminator 3: Rise of the Machines” (2003).  Interesant e că această dogmă este una care aparţine şi organizaţiei masonico-satanice Illuminati, ce consideră că “oamenii reprezintă o boală” pentru întreg sistemul biologic al Pământului, şi de aceea, ei trebuie înlocuiţi cu alte fiinţe umane, puternic modificate genetic. De aceea, organizaţia Illuminati ar dori ca, cu ajutorul ştiinţei, să se creeze un “corp nou”, un “nou om”, care să poată fi manipulat şi controlat diabolic. Ce-aţi zice dacă ar apărea oameni cu picioare de panteră, care să poată să alerge la fel de rapid ca nişte pantere? Prin tehnologia de azi, în viitor nimic n-ar fi imposibil.

În anul 2003, chinezii de la Universitatea din Shanghai au reuşit să creeze celule umane, folosind ovule de iepure. În 2004, americanii au reuşit să creeze porci cu sânge uman. Iar cercetătorii californieni au creat un şoarece cu creier uman. Toate acestea sunt realităţi, nu poveşti (puteţi citi mai multe pe portalul National Geographic, http://news.nationalgeographic.com/news/2005/01/0125_050125_chimeras.html – pentru cei care cunosc bine limba engleză).

Aceeaşi idee, însă, cea a creării unui nou trup de om, modificat genetic, apare şi în “Avatar”. În acest film, militarii care ajung pe planeta Pandora, pot lua forma fiinţelor umanoide Na’vi, fiinţe mult mai mari şi mai puternice. Prin inginerie genetică, totul e posibil, chiar şi crearea unui “nou om”! Acesta este unul din mesajele de bază pe care ar dori să ni le transmită James Cameron în “Avatar”. Dar…ia staţi aşa! Acelaşi lucru l-ar dori şi organizaţia Illuminati. Mare coincidenţă, nu-i aşa?

Soarecele cu ureche umana, realitatea manipularii genetice diabolice Soarecele cu ureche umana, realitatea manipularii genetice diabolice

Acum, să ne mai gândim la o altă chestiune. Ştirile acestea despre hibrizii între animale şi oameni au apărut în mod public; este imposibil ca marile guverne ale lumii sau forţele oculte care conduc această lume să nu aibă nicio legătură cu acest lucru. Dacă în 2005, au apărut ştiri conform cărora s-au obţinut porci cu sânge de om, sau şoareci cu creier uman, vă daţi seama că există laboratoare ultrasecrete în care cercetările genetice sunt extrem de avansate. Şi e posibil, de ce nu, ca să se fi obţinut deja un alt “trup nou” de om. De aceea, am putea bănui că “Avatar” a fost lansat pentru a putea sărbători succesul în obţinerea unui nou trup, creat prin manipulare genetică diabolică?

Dr. Ewen Cameron, mentorul lui James Cameron

Ewen CameronDar, pentru a înţelege mai bine ce se ascunde în spatele filmului “Avatar”, să parcurgem împreună o biografie interesantă al realizatorului filmului, James Cameron, o sinteză realizată de pe acest site: http://www.whale.to/b/cameron5.html, şi care se numeşte “Teoria conspiraţiei în cazul lui James Cameron”.

Totul începe cu Dr. Ewen Cameron (doar coincidenţă de nume), care a fost un mare psihiatru american. Dr. Cameron şi-a început cariera în psihologie în cadrul serviciilor secrete militare americane, la Office of Special Services (O.S.S.), interogând prizonierii în cel de-al doilea război mondial. Unul dintre prizonierii săi celebre a fost Rudolf Hess, cel care a zburat cu avionul din Germania până în Marea Britanie, pentru a se asigura că se va pune capăt războiului. Hess a fost capturat, întemniţat şi interogat de mai mulţi psihiatri, printre care şi de către Dr. Cameron, care se folosea de o serie de tehnici psihiatrice, cu scopul de a modifica şi controla comportamentul uman. Mai târziu, O.S.S. şi-a schimbat denumirea în C.I.A., iar Dr. Cameron şi-a continuat munca în cadrul proiectelor Bluebird şi Artichoke, care în 1953, a devenit cunoscut sub numele de MK-ULTRA.

Dr. Cameron era un om fără milă, ce urmărea să obţină controlul absolut al minţii umane, folosindu-se de droguri sau şocuri electrice. Având parte de numeroase scandaluri, MK-ULTRA a fost oficial închis de către CIA în 1973, dar se pare că şi-a continuat în secret activitatea sub numele de MK-SEARCH, până în 1984.

Primul film al lui James Cameron a fost finanţat de francmasonerie

james-cameronLa sfârşitul anilor ‘70, un şofer din California pe nume James Cameron, decide să renunţe la meseria sa pentru a se ocupa de realizat filme. Conform biografiei oficiale, James Cameron a fost convins în 1978, de către un consorţiu de dentişti din Tustin (California) să scrie un scenariu pentru o mică producţie care s-a numit “XenoGenesis”. Pentru asta, ar fi primit 20.000 de dolari. Cuvântul “consorţiu” este insă unul ciudat; conform DEX, el înseamnă: “Asociere a câtorva bănci sau societăţi comerciale mari pentru efectuarea în comun a unor operaţii financiare”. Ce treabă au dentiştii cu un consorţiu? De fapt, aceşti “dentişti” erau “psihiatri” conectaţi la programul MK-ULTRA al CIA şi de dr.  Ewen Cameron. James Cameron şi “psihiatrii” se cunoşteau între ei dintr-o organizaţie fraternală de care ei aparţineau, şi la care James Cameron a aderat începând cu vârsta de 21 de ani. Această frăţie secretă l-a ajutat pe Cameron să-şi finanţeze primul său film şi să-l ajute în carieră. Motivul pentru care acest “consorţiu” i-a finanţat lui Cameron filmul XenoGenesys în anul 1978 a fost acela de avea oportunitatea folosirii imaginii subliminale şi manipulării emoţionale asupra unui mare număr de oameni.

James Cameron şi Noua Ordine Mondială

Noua Ordine Mondială, "visul de aur" al francmasoneriei Noua Ordine Mondială, „visul de aur” al francmasoneriei

James Cameron şi-a continuat cariera la studiourile de film denumite “New World Pictures” care aparţineau lui Roger Corman. E oare o coincidenţă că denumirea de “New World”, adică “Noua Lume”, apare în expresia “New World Order”, adică “Noua Ordine Mondială”, idealul francmasoneriei care aspiră la o guvernare globală?

James Cameron a lucrat apoi ca director de imagine la filmul “Bătălia dincolo de stele” (1980). Titlul filmului era unul simbolic şi exprimă o credinţă, în rândul ufologiştilor, ca şi a francmasonilor, conform căreia o veche bătălie a avut loc în sistemul nostru solar, în urmă cu câteva mii de ani în urmă. Ideea era folosirea tehnologiei MK-ULTRA pentru a pregăti masele să creadă în extratereştri, cu scopul aducerii omenirii în “Noua Ordine Mondială”.

Determinat să intre în regie, Cameron a fost regizor second într-o altă producţie SF “Galaxia terorii” (1981).

Prin “Terminatorul”, James Cameron îşi dezvăluie apartenenţa sa la francmasonerie

TerminatorulÎn anul 1982, James Cameron termină de scris scenariul la “The Terminator”, împreună cu soţia sa (care era membră a Ordinului Stelei de Est, organizaţie masonică feministă). Ideea principală din “The Terminator” este aceea că un om este trimis înapoi în timp pentru a se lupta cu un cyborg, ce doreşte a ucide o femeie, care urma să dea naştere unui salvator, acesta din urmă având să salveze omenirea de o lume guvernată de roboţi. Simbologia poveştii a fost luată din Biblie, întrucât femeia ar putea fi comparată cu “Fecioara Maria”, iar “salvatorul” cu Iisus Hristos.

Simbolismul francmasonic din “The Terminator” era evident în tot filmul. Unul din primele simboluri a fost acela de a utiliza “lumina albastră” în situaţii întunecate. Aceasta va reprezenta unul din stilurile de regizare ale lui James Cameron. Lumina albastră reprezintă ascensiunea simbolică a lui Cameron de la primele grade francmasonice (cunoscute sub numele de “grade albastre”), la următoarele grade, cunoscute ca “Ritul York”.

Unul din personajele din “The Terminator” descriu maşinile ca fiind “noua ordine a inteligenţei”. Puteţi auzi cuvintele “Noua Ordine Mondială” în subtext.

Orion Pictures, legată de francmasonerie

Orion_PicturesSimbolul cel mai concret este reprezentat de numele distribuitorului acestui film. Deşi Cameron a lucrat cu compania HBO pentru a realiza această peliculă, totuşi ea a fost distribuită de Orion Pictures. Orion este simbolul lui Osiris, zeul egiptean al iluminării şi fertilităţii. Partenera lui Osiris era Isis, zeiţa egipteană a Pământului. Dar ambele zeităţi sunt reprezentate de componentele masculine şi feminine ale simbolului francmasonic (pătratul şi compasul). Pătratul este reprezentat de “Isis”, iar compasul de “Osiris”. Isis este simbolizat prin steaua Sirius, întrucât unii francmasoni cred că înaintaşii lor proveneau din steaua Sirius.

Scopul final al lui “The Terminator” a fost acela de a se folosi lucrările lui dr. Ewan Cameron în filmul regizat de James Cameron. Pelicula a fost creată pentru a imprima un mesaj subliminal publicului pentru o tehnologie mai avansată ce va veni pe Pământ în viitor. Cei care vor rezista acestui mesajului vor fi…”exterminaţi”. Filmul a avut un imens succes, aşa că James Cameron şi-a putut atinge parţial ţinta.

Extratereştrii şi iniţierea în gradele superioare ale francmasoneriei a lui James Cameron

Aliens 1986După succesul cu “The Terminator”, James Cameron a început realizarea filmului “Aliens” (“Extratereştrii”), ale căror filmări au avut loc în Anglia, în 1985. Unde? Tocmai în oraşul York, aşa că James Cameron şi-a putut primi iniţierea în gradele francmasonice ale ritului de York.

“Aliens” (1986) era o adaptare după filmul “Alien” (1979), în care exploratori de pe Pământ caută pe o altă planetă o colonie minieră (ce mult se aseamă începutul cu “Avatar”!). Când ajung aici, ei sunt vânaţi de nişte creaturi ciudate, ce au înfăţişare de insecte (ca adulţi) sau şerpi (când sunt tinere), şi care se folosesc de trupurile umane drept gazde.

Filmul a câştigat 2 Oscar-uri, pentru cele mai bune efecte vizuale şi pentru cel mai bun sunet. A fost evident pentru toţi faptul că că frica şi groaza instalate celor care au privit acest film s-a datorat efectelor speciale din acest film, ca urmare a manipulării minţii. De ce? Pentru a-i pregăti pe oameni că într-o zi se vor confrunta cu o ameninţare din spaţiul extraterestru.

“Abisul”, filmul în care s-a dezvăluit tehnologia MK-ULTRA

The Abyss (1989)Următorul proiect şi film realizat de James Cameron a fost “The Abyss” (1989), adică “Abisul”. În subiectul acestui film, un grup de exploratori marini încearcă să recupereze un submarin nuclear scufundat. În timpul acestei recuperări, ei sunt urmăriţi de o inteligenţă extraterestră. Oamenii au de ales: ori devin “una” cu fiinţele extraterestre, ori vor fi distruşi.

În timpul filmărilor pentru această peliculă, Cameron a fost “antrenat” de un “consorţiu” în tehnici similare “scufundării psihice” a dr. Ewan Cameron, punându-i pe actori şi pe ceilalţi participanţi ai filmului să muncească până la limitele lor fizice. Una din actriţe, Mary Elisabeth Mastrantonio, a fost pusă de Cameron într-o asemenea postură, încât ea îl va refuza pe regizor ori de câte ori a mai solicitat-o şi în alte filme. “The Abyss” a fost primul film în care s-a folosit tehnica “morphing”, prin care o imagine trece în altă imagine, printr-o anumită tranziţie, cu ajutorul calculatorului. Filmul a câştigat premiul Oscar pentru efecte vizuale, dovedindu-se astfel folosirea tehnologiei MK-ULTRA, combinată cu tehnologia pe calculator.

Na’vi se închină la Aiwass, demonul lui Aleister Crowley

Satanistul Aleister Crowley Satanistul Aleister Crowley

Acum să revenim la filmul “Avatar” şi să vedem ce alte simboluri malefice se mai ascund în el. În peliculă, extratereştrii Na’vi de pe planeta Pandora venerează un zeu care poartă numele de Aiwass. Interesant e faptul că Aiwass se întâmplă să fie numele unui demon invocat de celebrul satanist, Aleister Crowley, cel care a admis că a sacrificat sute de copii în numele satanei.

Să citim din acest articol (http://www.themystica.org/mystica/articles/a/aiwass.html) despre Aiwass:

Aiwass, conform lui Aleister Crowley, a fost entitatea demonică care i-a dictat “Cartea legii”, între 12 şi 1 noaptea, în zilele de 8, 9 şi 10 aprilie 1904. Crowley l-a descris ca fiind o entitate înaltă, întunecată, activă şi puternică, având faţa unui rege sălbatic, iar ochii având puterea de a distruge orice ar vedea. El era îmbrăcat asemenea unui persan. Vocea entităţii diabolice era adâncă, muzicală şi impresionantă.

aiwassVreţi să vedeţi cum arăta Aiwass? Uitaţi-l în fotografia din stânga. Nu-i aşa că seamănă cu un extraterestru din “Avatar”? Priviţi-i nasul care n-are rădăcină şi crescătura care porneşte din nas şi apoi înconjoară fruntea. Nu este absolut nicio coincidenţă faptul că zeul extraterestru la care se închină populaţia Na’vi este întâlnit şi la marele satanist Aleister Crowley. De ce James Cameron a optat să folosească această entitate diabolică? Am înţelege mai bine motivul dacă am putea observa faptul că Na’vi din pelicula “Avatar” sunt eroii pozitivi, adică Illuminati, care-l adoră pe Satan. Astfel, se induce publicului în subconştientul său faptul că a-l adora pe satan ar fi o experienţă pozitivă şi acceptabilă.

După ce aţi aflat că “Avatar” încearcă să le inoculeze oamenilor în subconştient faptul că manipularea genetică a oamenilor este posibilă, şi faptul că adorarea satanei ar fi un lucru pozitiv, vă mai surprinde faptul că această peliculă nu este altceva decât o “propagandă high tech”, pentru a-i pregăti pe oameni pentru o “Nouă Ordine Mondială”, în care pe Pământ va domni satanismul?

“Avatar” şi vrăjitoria

Copacul sufletelor NaviPentru cei care au vizionat acest film, mai ţineţi minte secvenţa în care extratereştrii Na’vi se strâng în jurul unui “copac al sufletelor” şi aici, ţinându-se de mână, cu mâinile albastre, rostesc tot felul de incantaţii? Ştiţi de ce aminteşte această secvenţă? De vrăjitoarele care se adunau tot în jurul unui copac, se ţineau de mâini, spuneau incantaţii demonice, în timp ce-l venerau pe satana. Exact la fel se întâmplă şi în “Avatar”. Iar să mai fie vorba de o coincidenţă?

Utilizând tehnologia MK-ULTRA de manipulare a minţii, James Cameron poate spune subliminal publicului său că a practica vrăjitoria este o experienţă pozitivă, la fel ca şi venerarea naturii. Astfel, vrăjitoria este introdusă în industria filmului printr-o formă foarte subtilă. Foarte tare…

În concluzie, filmul “Avatar” este o altă încercare de manipulare a conştiinţei umane de către industria hollywoodiană a filmului, care este subordonată francmasoneriei (citiţi mai multe despre Hollywood şi francmasonerie şi AICI: http://www.lovendal.net/wp52/manipularea-hoolywood-ului-de-catre-francmasonerie-idei-false-in-ingeri-si-demoni/). Nu trebuie decât să fiţi atenţi la toate aceste manipulări şi să nu vă lăsaţi “furaţi” de efectele speciale extraordinare ale acestui film. Şi nu uitaţi niciodată cuvintele din Biblie: “Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va elibera”.

Sursa: http://www.lovendal.net/

19 gânduri despre „“Avatar”, cel mai mare succes al francmasoneriei şi satanismului

 1. Doamne ce bine ca am dat de articolul asta.Cazusem in pacat rau de tot.Ma poseda avataru rau(dupa cum se poate vedea si pe blogl personal),dezvoltasem o adevarata obsesie pentru maimutele albastre,care traiau in armoie cu planeta,se iubeau,respectau,isi iubeau si respectau casa si mama planeta.Nu faceau mai mult rau decat era strict necesar,iar cand ucideau pentru hrana,isi cereau iertare si purificau trupul si sufletul de energii negative.Adevarat satanisti.Mult mai satanisti decat fanaticii religiosi ,care au tras prin foc si sabie necredinciosii.Au calcat in picioare demnitatea umana,si o fac inca.Isi bat joc de toate fiintele de pe MAMA PAMANT,isi bat joc de mama pamant.In curand va trebui sa traim in vid pentru ca daca o mai ducem ca niste adevarati credinciosi ai bibliei(asa cum o tot facem de 2000 de ani)o sa ramanem fara planeta.Da nu-i nimic ortodoxii si catolici or sa ne care in carca,p-astia pocaitii si cu sufletele salvate.
  Am o veste proasta pentru fanatici:James Cameroon a reusit prin simbolistica folosita,culori,coloana sonora si am o vaga banuiala ca si limba navi,sa trezeasca in oameni ceea ce era nevoie.Sa le deschida ochii si sa-i smulga din amorteala.Sa le mai activeze cateva antenute ADN.iMI PARE RAU PENTRU „CRESTINI” era lor se termina.Cu sau fara avatar.Scapam de inchisatrea bisericii.De jugul ei.Byebye!
  Sa vad cine va mai finanteza bisericile ipocritilor care va folositi de ochiu lu aghiuta ca sa ne vindeti pasti si tamaie.
  A,si in caz ca ia de gand sa ma faci satanista ,tin sa te anunt ca 666 nu e nici pe departe nr bestiei.Are radacini adanci in propria-ti istorie daca.Dar ti-a spalat creieru biserica si popa si biblia masluita.

  Chiar ca esti un blog fara nume.Trist si inchistat.LA REVEDRE VECINE SAU VECINA DE PLATFORMA WORDPRESS.
  te saluta o adevarata adoratoare a diavolilor de pe pandora,pe care i-am ridicat in slavi cam de cand am vazut filmu.Si nu vrei sa stii de cate ori l-am vazut.Asa cere zeu cu nasu ca al nu stiu cui, ca nu se vede in pozele doveditoare.Sa dai cu aghiasma pe blog dupa ce citesti.D-aia CUMPARATA de la taicu michiduta,mana in mana cu popa.

  • Draga veta666 (ce nume dragut!),
   Din respect fata de cei care acceseaza acest blog, referitor la parerea ta privind articolul de mai sus, nu am de comentat decat atat: cititorii acestui blog au intotdeauna dreptate in comentariile lor, atata timp cat el (blogul) este adresat tuturor celor ‘destupati’ la minte, deci acelora care pot sa accepte sau nu cele propuse in articolele postate si mai mult sa-si exprime opiniile, fiecare in maniera de care este capabil! Asadar multumim pentru atentia acordata articolului cat si pentru comentariul tau, si fi pe pace: iti acceptam parerea fara a te chinui cu sugestii belicoase!

  • numele blogului l-am ales ca fiind ” Blogul fara nume ” pentru ca de la inceput de cand inca nu era creat stiam ca este un blog ce se va baza pe o croaza de teme si nu reuseam sa ii dau un nume personalizat pentru un asemenea blog colectiv . chiar si asa cum e el , trist si inchistat , a primit nominalizare la categoria „cel mai bun blog colectiv in 2010 . ” uite aici daca nu ma crezi : http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-categorii-blog-colectiv-blog-sub-18-ani-blog-foto.html . asa ca mai nu mai zi suntem noi tristi si inchistati . este parerea noastra asa te rog frmos sa ne o respecti asa cum noi incercam sa ti-o respectam pe a ta

 2. Draga veta666 (ce nume dragut!),
  Din respect fata de cei care acceseaza acest blog, referitor la parerea ta privind articolul de mai sus, nu am de comentat decat atat: cititorii acestui blog au intotdeauna dreptate in comentariile lor, atata timp cat el (blogul) este adresat tuturor celor ‘destupati’ la minte, deci acelora care pot sa accepte sau nu cele propuse in articolele postate si mai mult sa-si exprime opiniile, fiecare in maniera de care este capabil! Asadar multumim pentru atentia acordata articolului cat si pentru comentariul tau, si fi pe pace: iti acceptam parerea fara a te chinui cu sugestii belicoase!

  ar trebui sa inteleg ce?
  ca vorbesc cu una sau sau cele 2 personalitati ale autorului acestui blog…ca io stiu ca doar lui/ei m-am adresat…Va rog,recititi articolu si apoi autointitulati-va destupati la minte.
  D-aia nu imi place sa interactionez cu comunitati de „bloageri”.Nu stii niciodata daca are una sau multiple personalitati.Ori in cazuri mai fericite, majoreti si majorete care sar in capu tau daca emani opinii diferite de ale sfiintiilor lor.
  Aici pur si simplu m-a revoltat energia depusa in actiuni de detectiv si decodari de simboluri masonico-sataniste.E trist sa vezi cum cineva isi stoarce la maxim si isi epuizeaza neuronu in ultimu hal,doar ca sa arunce cu noroi in ceva ce le depaseste limita IQ-ului.Si refuza sa vada ce mult a schimbat filmu asta soarta unor oameni din Amazon…soarta ecosistemului de acolo.Preferi sa iti pui broboada pa cap si sa pisi ochii la biserica,in timp ce planeta pe care e asezata biserica ta se naruie.Minunat.Cu respect ? bloagului fara nume,fara personalitate dar cu mai multe personalitati.

  • Multumim inca o data pentru atentia acordata articolului si comentariilor! In momentul postarii nici nu ne gandeam ca va starni comentarii exprimate o asemenea … patima! Asta nu face decat sa ne bucure! Te asteptam sa revii cu comentarii, la fel de savuroase, si la alte articole … in masura in care reusesti sa le parcurgi si numai daca se ridica la nivelul asteptarilor, desigur!
   Cu respect, aleasa consideratie si fara resentimente!

  • „ar trebui sa inteleg ce?
   ca vorbesc cu una sau sau cele 2 personalitati ale autorului acestui blog…ca io stiu ca doar lui/ei m-am adresat…Va rog,recititi articolu si apoi autointitulati-va destupati la minte.”

   imi cer scuze sa iti spun draga vetuta dar pe acest nu exista 2 personalitati ale autorului acestui blog , ci cele 2 personalitati ce sunt autorii acestui blog . asa ca momentan ai gresit prost.
   si oricum se vede dupa blogul tau ca nu interactionezi cu niciun blogger sau vreo alta persoana . ai mai mult timp decand ai acel blog dar totusi pe tot blogul la ora actuala ai doar 5 comentarii .

 3. varza sinteti ba cu gravataru vostru.Imi cer scuze…am realizat ca vorbesc cu bloger care are numai mult de 16 ani.Si astia adunati de la cele 3-4 persolitati ale sale.A/au dat un copy-paste unui articol si l-a/au pus aci sa faca pe maturu/i ,nefiind capabili sa emane opinii personale,dat fiind IQ specifici varstei fragede.Gata scaparati de mine…m-am lamurit.Sa cresteti mari,si poate oi mai da p-aci..pana atunci n-are sens sa va fac trafig pa gratis

  • scuze dar fiecare din autorii blogului are peste 20 de ani si un nivel de iq foarte mare . asa ca te rugam frumos daca nu iti convine blogul nostru nu mai intra pe el si sa iti dai aere de cunoscator/oare. noi ti-am acceptat opinia si doar atat . nu am trecut la atacuri josnice ca ale tale . imi pare rau sa te anunt dar o sa iti cenzuram anumite comentarii de acum inainte . limbajul tau incepe sa lase de dorit .

 4. veta m, nu stiu inca mai citesti acest blog , dar lasa-ma sa fac o remarca . acest blog este mai bun decat al tau . tu , din cate am vazut eu , nu ai niciun comentariu , nimic vizitatori si multe articole ridicole . pe deasupra acest blog , desi are numele de Blogul fara nume , a reusit totusi sa faca ceva bun . multe articole, vizitatori si comentarii cu duiumul. cred ca a intervenit putin si invidia . ceea ce nu ai putut face tu au putut acesti oameni . si cred ca ai incercat sa iti faci putintica reclama pe seama lor . o reclama denigrand un articol postat . un articol in care ceea ce scia in el nu iti placea tie . fiecare avem filmele noastre preferate . dar hai sa fim seriosi . daca cineva ne critica foarte mult filmul nu trebuie sa ne luam de el .
  cameron este chiar mason si unul dintre cei care vor sa reduca populatia la jumate de miliard, sa faca 1 tara,1 limba,1religi, o moneda,etc . acest articol este chiar foarte bine pus la punct.
  eu nu zic ca avataru a fost un film prost sau bun , dar metodele folosite la creerea lui fac ca din acest film sa transmita alte mesaje decat trebuie. mai uitate si tu pe blogul asta si mai citeste cate un material despre masonerie , plus ca are si mute trimiteri spre alte site-uri care spun multe lucruri .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s