Videoclipul piesi Alejandro este plin de simboluri masonice


Citit mai multe bloguri si site-uri pentru a ma documentare pentru noi materiale si pentru a relationa cu oameni obisnuiti si cu alti bloggeri am dat peste acest articol ce dezbate videoclipul piesei Alejandro . Sursa acestui articol este alt articol .
Aceste 2 bloguri dezbat simbolismul satanic , masonic si anticrestin din videoclip si din cauza unei declaratii date de Lady GaGa ( sau Lady CaCa ) in emisiunea TV Larry King Live si anume ca videoclipul este “o celebrare si o admiratie pentru iubirea homosexualilor. Este o marturie a invidiei mele in fata curajului si vitejiei de care trebuie ei sa dea dovada ca sa fie impreuna. Nu am putut descoperi aceste lucruri cu un barbat heterosexual in viata mea. In videoclip, cersesc iubirea prietenilor mei gay, dar ei nu ma doresc”.

Pentru restul materialelor citi pe acele bloguri .

Comentariu alexbidam91 :

Parerea mea este ca aceasta artista , folostia de „elitele masonice si anticrestine sa fie interzise in Romania pe orice post de radio si Tv . Prin comportamentul sau . prin piesele si videoclipurile sale poate denatura sufletul unui crestin .  Blasfemia adusa crestinismului prin videoclipul piesei Alejadro este cel mai puternic argument pentru interzicerea acestei marionete condusa de papusari atei/satanisti  .

3 gânduri despre „Videoclipul piesi Alejandro este plin de simboluri masonice

  1. ar trebui ca despre aceasta persoana sa nu se discutepe niciun post , in niciun ziar , pe nicun blog sau site . papusile diavolului nu trebuie promovate in niciun fel daca aceste nu blasfemieaza cu inverjunare credinta creatina . pacat de ea ca se considera o crestina practicanta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s