Felicitari blogului Koreafilm.ro


Luni 2 august 2010 blogul site-ului http://koreafilm.ro/ devenea cel mai comentat blog conform unor noi topuri recente zelist . Pentru mai multe detalii despre aceasta reusita cititi aici .

Eu vreau doar sa felicit echipa koreafilm si a celor care comenteaza acolo . Ati reusit o treaba minunata ce a necesitat o munca impresionanta din partea ambelor tabere . Vreau doar sa va felicit si sa va spun sa continuati tot asa ca puteti si mai mult de atat

3 gânduri despre „Felicitari blogului Koreafilm.ro

 1. Am descoperit, odata cu serialele coreene, o lume deosebita, care cu fiecare episod m-a introdus in traditiile şi specificul unei zone şi istorii mai puţin cunoscute. Am descoperit nişte actori şi regizori extraordinar de talentaţi, care au dat viaţă unor realităţi istorice impletite cu ficţiunea , reuşind să mă capteze cum niciun serial n-a mai făcut-o. Aceste filme mi-au stârnit dorinţa de a cunoaşte istoria şi cultura Coreei.
  Mulţumesc TVR1 pentru aceste seriale de excepţie!

 2. Eu mulțumesc tuturor site-urilor care traduc aceste filme și care le postează pentru noi, fiindcă este o muncă grea și migăloasă ( mai ales după ce-ai tradus , să scrii și corect gramatical în română ).
  Apoi , am descoperit o cultură extraordinară care ne învață atât de multe lucruri bune și frumoase.
  De câte ori văd un film coreean, simt cum mă liniștesc și-mi dă o stare de bine și de pace interioară cum rar o găsesc în altă parte.
  Ar mai fi ceva : n-am plâns în viața mea cât am plâns la aceste seriale și asta din cauză că ne identificăm foarte mult cu personajele din filme și situațiile în care sunt puse ele.
  Încă o dată vă mulțumesc pentru efortul dumneavoastră .
  Doina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s