Campaniile – un obicei mai vechi


Am sa incep sa imi reiau un obicei mai vechi pe care mi l-am facut in ultimele lui pe vechiul meu blog – campaniile de bun simt .

De azi inainte pe acest blog se vor adauga acel tip de articole al caror mesaj ar trebui sa ajunga la toata lumea , adica articolele de bun simt .
Prin articolele de bun simt le consider toate acele articole care sa trateze subiecte evitate de multa lume sau considerate subiecte ce trebuie rezolvate de altii . Romanii trebuie sa creasca prin bun simt si ajutor acordat romanilor . Romania trebuie sa scape de ghiarele mortii albe , de ghiarele birocratiei si de ghiarele unor oameni mincinosi .
Drogurile sunt o cauza al acestui demers de bun simt , romanii lasandu-se prizonierii unei morti lente . Din putinbele bloguri pe care la mai citesc nu am citit niciun articol care sa spuna NU DROGURILOR .

E perioada de criza si sunt din ce in ce mai multi someri . Dar nici firmele nu sunt incurajate sa isi pastreze angajatii . In Romania nu se doreste sa se ajute firmele sa se reprofileze , dar birocratia le taie craca sa se si desfiinteze . Nu am vazut pe nicaieri in mass-media articole sau stiri care sa dea informatii oamenilor de a trece putin mai usor peste criza . Haideti sa spunem NU CRIZEI .

E perioada de criza de toate tipurile . Se doreste de marile forte antisociale si antistatale ascunse si mafiote sa fim manipulati cu diverse stiri . Se incearca acealeasi metode ca in SUA :manipularea cu stiri false date toata ziua zi mascarea anumitor lucruri pe care omul de rand nu trebuie sa stie . Haideti sa spunem NU MANIPULARII .

In Romania e criza culturala . Nu se doreste sa fim oameni destepti pentru a fi manipulati . Cultura , in ochii manipulatorilor masonicsi sau de alt tip , nu trebuie sa fie accesibila lumii de rand , cultura dorindu-se a fi la mana manipulatorilor . Cultura se doreste numai celor ce detin puterea economica , politica si al ziarelor . Daideti sa spunem DA CULTURII.

In Romania , ca si in alte state , nu se doreste sanatatea cat mai buna a soicietatii , deoarece fortele ascuns e ale lumii sunt mana in mana cu marile institute de medicina . Se ascunde faptul ca alimentele de la Mc Donalds , KFC sau de tip Fornetti nu sunt bune pentru sanatatea noastra . Peste tot vezi alimente pline de E-uri si vezi doamne elita politica incearca din greu sa dea alimente sanatoase si bio , dar nu incearca sa interzica aditivii alimentari si conservantii sintetici , pentru ca din productia lor statul incaseaza taxe peste taxe Haideti sa spunem DA ALIMENTATIE SANATOASA SI FARA E-URI.

Haideti sa spunem DA ARTICOLELOR DE BUN SIMT


Un gând despre „Campaniile – un obicei mai vechi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s