Bobby Andonov


Bobi Andonov (macedoneană Боби Андонов) (născut la data de 28 august 1994 în Melbourne, Australia) este un cântăreaţ macedonean australian, care a reprezentat Republica Macedonia la Eurovision Junior 2008 cu piesa l ‘Prati mi SMS’ („Trimite-mi un SMS”), care a ajuns pe locul 5 cu 93 de puncte[1]

Biografie

Bobi Andonov cântă la The Susie Ahern School Of Singing in Williamstown, Australia. De asemenea, el cântă la pian şi chitară. Bobi Andonov este dansator la T-Jam Dance Studio în Melbourne de la vârsta de 7 ani. În Australia, el a început în musicalul ‘Regele Leu’ fiind selectat din 3000 participanti pentru rolul lui Simba. El apare, de asemenea, anual, în spectacole, cabarete şi eisteddfods cântând copiilor cântece populare şi ferestre de tip pop, precum şi repertoriul de operă (de exemplu, cântece ale lui Luciano Pavarotti) în macedoneană, engleză şi italiană. Bobi a luat parte la mai multe festivaluri de muzică macedoneană, inclusiv Zlatno Slavejče . El a mai cantat în Serbia , Muntenegru şi Albania , pentru o mare audientă la meciul MacedoniaOlanda şi a cântat imnul Australiei al Muncii, la o conferinţă de partid. Bobby este acum cunoscut şi ca Voice of the Seven Network cu „Big Love Love”.

El este considerat a fi „Noul Toše” şi el este bine cunoscut pentru performanţa lui Toše Proeski de Eurovision 2004 cu melodia Life ca un tribut adus de regretatul star macedonean cu care s-a întâlnit când Toše se afla in turneu prin Australia.

Momenteste in finala Australia Got talents el fiind preferatul juriului dar si al publicului .

Melodia ce a cantat-o la preselectii :

Melodia din semifinala :

2 gânduri despre „Bobby Andonov

  1. Pingback: Australias Got Talent 2010 – Final – Bobby Andono « Blogul fara nume

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s