Bibimbap – Vita cu leguma si taietei


Ingrediente:

* 1 cana orez fiert
* 1 ou
* 30g carne macra de porc, taiata fasiute
* 30g ridiche feliata si taiata julienne
* 30g morcov, feliat pe lungime si taiat julienne
* 30g spanac
* 30g pastai de fasole verde
* sare
* piper
* ulei de porumb
* 1/2 lingura sos soia
* 2/3 lingura ulei de susan
* 1/4 lingurita zahar
* 1/4 cana sos de gatit

Bucatarie: coreeana
Grad de dificultate: usor
Cantitate: 2 portii
Durata: 35 minute

Indicatii :

Se amesteca sosul de soia, uleiul de susan, zaharul si vinul.
Se toarna mixtura peste carne si se lasa la marinat 15 minute.
Se incinge ulei intr-o tigaie, se adauga carnea si se rumeneste rapid, la foc iute (trebuie sa fie facuta).
Se ia de pe foc si se lasa deoparte. Intr-un vas adanc se asaza orezul fiert.
Peste orez se asaza legumele si carnea fripta. Intr-o tigaita se incinge ulei si se gateste oul (ochi).
Se asaza ochiul deasupra carnii si se asezoneaza totul cu ulei de susan

5 thoughts on “Bibimbap – Vita cu leguma si taietei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s